Huidverbetering Hifu
Huidverbetering Hifu

Een ultrageluidsbehandeling met hoge intensiteit of kortweg HIFU-gezichtsbehandeling is een niet-invasieve behandeling voor gezichtsveroudering. Deze anti-verouderingsbehandeling biedt een veel voordelen ten opzichte van een facelift. Deze behandeling kan verschillende diepten van het lichaamsweefsel aanpakken voor huidverstrakking, huidlifting en contouren. , HIFU werkt door zich te richten op diepe lagen in de huid – het stimuleert nieuwe collageenproductie en collageen regeneratie direct bij de bron. Het verstevigt de huid, strijkt rimpels glad, verkleint poriën. Huidverstrakking en facelift met High Intensity Focused Ultrasound (HIFU) is een revolutionair alternatief voor een cosmetische facelift!

  • geen operatie nodig
  • kortere herstelperiode gezichtsverjonging door nieuw collageen te laten groeien
  • gezichts- en halslift door huidverstrakking te bereiken via collageen contractie.
Prijzen
Op aanvraag
wat is hIfu?
Onze huid blijft strak als er een hoge concentratie collageen en elastine in de dermislaag zit. Wanneer het lichaam de productie van collageenverlaagt door ouderdom of andere oorzaken, beginnen de bovenste huidlagen te kreuken, en door te zakken. Om dit om te keren, stimuleert HIFU de groei van collageen door ultrasone energie naar de dermislaag te sturen. Een HIFU-gezichtsbehandeling maakt gebruik van echografie om warmte op een diep niveau in de huid te creëren. De energiegolf veroorzaakt een klein letsel aan het weefsel. Naarmate het weefsel geneest, produceert het echter nieuw collageen dat de huid op natuurlijke wijze strakker maakt.Collageen is een stof in de huid die het structuur en elasticiteit geeft.
stel een vrAag

Fout: Contact formulier niet gevonden.

PROFESSIONAL TEAM
Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.